Knutselpakket SES Ik Leer Tellen

/Knutselpakket SES Ik Leer Tellen

Knutselpakket SES Ik Leer Tellen

Out of stock

1, 2, 3, 4, 5… Verbind met de veters de getallen en maak de figuren compleet. Een leuke manier om te leren tellen voor kinderen van 3 tot 6 jaar.
SES Creative de Nederlandse speelgoedproducent brengt onder de naam “Ik leer” verschillende sets, waarmee op spelende wijze de creatieve basisvaardigheden aangeleerd kunnen worden.

Login to see prices
SKU: 8710341148263

Description

SES Creative de Nederlandse speelgoedproducent brengt onder de naam “Ik leer” verschillende sets, waarmee op spelende wijze de creatieve basisvaardigheden aangeleerd kunnen worden.Met Ik leer tellen worden leuke afbeeldingen gemaakt door een draad in de juiste volgorde door een kaart te rijgen. Een leuke activiteit met een mooi resultaat een bijkomend leerzaam effect.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Knutselpakket SES Ik Leer Tellen”